Hoe werkt het?

Heel simpel. En als het je te ingewikkeld overkomt, dan maak je het te moeilijk. Want alles mag bij wel/school. Twijfel je? Dan gewoon even vragen! Vinden we zelfs heel leuk, want dan mogen we helpen. Fijn voor ons ego en goede gevoel. Dus, gewoon doen.

Op vrijdag 15 maart slaap je eerst even uit. Niet te lang, net lang genoeg. Rond een uur of negen stap je op de fiets, scooter of in de bus. Je gaat naar het station van Amersfoort. Direct boven het station ligt een co-working space: Seats2Meet (zie foto). Als je met je gezicht naar de ingang van het station staat, kijk je naar rechts. Daar zie je een broodjeszaak. Naast de broodjeszaak is de deur naar S2M. Aanbellen, of met iemand anders naar binnen lopen. Klaar!

Seats2Meet ligt boven de hal van station Amersfoort

En dan?

Eenmaal binnen kun je tijdelijk stoppen met nadenken. Je krijgt koffie en thee van ons die dag, dus ook daar hoef je je niet druk om te maken (fris moet je zelf fixen). Er zijn mensen om je op te vangen en het feest kan beginnen! Op deze roosterpagina zie je welke mensen en lessen we voor je in elkaar gezet hebben. En zoals we al zeiden, je bent de hele dag vrij om te gaan en staan waar je wilt. Want, stel dat je na twee lessen tijdens de pauze in een goed gesprek beland. En dat gesprek wil je nog even voortzetten – dan hoef je natuurlijk níet een les in als de pauze voorbij is, maar maak je gewoon je gesprek af. Wel/school heeft geen bel! 😉